Huvin ja urheilun vuoksi.

5 kg juhannukseen? Palautteita!

****

Kesä tulee, kilot menee? 5 kg juhannukseen? -nettivalmennuksessa on nyt toinen viikko käynnissä ja hyvin sujuu. Vielä on neljä viikkoa juhannukseen, mukaan voi tulla edelleen.

Kannattaa seurata Aika-ajo.comin Facebook-sivua, sielläkin ollaan tässä mukana! Mielenkiinnolla seuraan kuulumisia.

”Tähänastinen fiilis on että monesti kiristelystä tehdään vaikeampaa kuin se voisi olla, todella toimiva setti. Aika-ajo.com suosittelee.”

”Viisi kiloa juhannukseen antaa syödä todella paljon. Nälkä ei vaivaa. Ensimmäinen väliraportti pian Aika-ajo.com-sivulle.

Osallistujien palaute on ollut iloista ja positiivista, kiitos niistä! Aika monella paino oli heti pudonnut reilusti, mutta silti sanovat, että:

”ei ole ollut yhtään nälkä, ja energiaa enemmän kuin ikinä!” 

Moni ihastelee niin ikään sitä, että pitkään jatkunut turvotus tuntuu lähteneen nopeasti.

Itse pidin vuosia yllä täysin ylimääräistä ”kuorrutusta”. Se on nyt ollut yli vuoden päivät poissa, enkä ajatellut ottaa sitä enää takaisin. Ratkaisu oli loppujenlopuksi aika helppo, hyvillä ohjeilla.

Ensi maanantaina osallistujille tulee Samilta uusi ruokavalio, eli nykyistä muutetaan hieman. Laitan uudet ohjeet maanantaina aamulla. Ja täältä löytyy Samin vastaukset edellisiin kysymyksiin.

Ja edelleen, vaikka onkin jo toinen viikko menossa, tähän ehtii ja pääsee vielä hyvin mukaan. Jos tulet nyt mukaan valmennukseen, saat maksettuasi ladattua tästä verkkokaupasta kerralla kaikki ohjeet ja materiaalit (mm. aloitusohjeen, ruokavalion, sen perusteet ja tarkat ohjeet).

Sen jälkeen olet mukana ryhmässä ja saat viestit sähköpostiin joka viikko, juhannukseen saakka. Ohjeet toki toimivat myös sen jälkeen, eli saat paljon hyödyllistä tietoa ja ohjeita myös jatkoon.

Näihin tunnelmiin, tervetuloa mukaan!

Ruoka- ja muita kuvia voit lisätä ja löytää Instagramista #viisikiloajuhannukseen –hashtagilla. Oma profiilini kuvineen ja päivityksineen löytyy tästä.

Tulkaa mukaan, tervetuloa! Tämä on käynnissä 21.6. saakka. :) 
4MV_5kg_juhannukseen_leiskaa_vaaka_0203_negalogoilla_vaakana

10 Responses to “5 kg juhannukseen? Palautteita!”

 1. Heli

  Kiinnostaisi kovasti, tämäkin! Monessa netivalmennuksessa mukana olleena olisi vaan hyvä saada jiukan enemmän tietoa, ”maistiaisia” siitä mitä valmennus päitää sisällään. Onko esim.ruokavalio hankala ja kallis?Vaatiiko se hyvinvarustellun erikoiskaupan jotta tarvittavat tavarat löytyy? Mitä muuta? Tai voiko joku mukana oleva kertoa? Itsellä kokemuksia hyvistä ja huonoista valmennuksista ja enimmäkseen huonoista. Hinta on kuitenkin aika korkea muihin vastaavanlaisiin verrattuna…

  Vastaus
  • samijuhani

   Ruokavalio ei ole hankala – toki puhdas laadukas ravinto maksaa enemmän kuin einekset tai rahka-raejuusto-mehukeitto tyyppinen ratkaisu. Ruoat löytyvät hyvinvarustetuista ruokakaupoista, mitään erikoismyymälöitä ei tarvita.

   Vastaus
 2. Pia

  Samaa mieltä nälkä ei ole, aikaisemmin on tultua syötyä kai liian vähän jollon etsii sitten pikkunälkään jotain mutta ei enää. Energiaa riittää tasaisesti ja tuntuu että sitä on tuplaten enemmän. Hassua oli aamupalan jälkeen semmoinen fiilis että antaa tulla, nyt kestää mitä vaan. Eikä ole mahakipuja ja voimatonta oloa.

  Vastaus
 3. Kukka

  Heli, ruokavalio on yksinkertainen – ja omat valinnat vaikuttavat enemmän siihen, miten kalliiksi se tulee.

  Esim. luomua suositellaan, mutta toki se ei ole pakollinen (= ruoan laatu on aina yksi kustannuksiin vaikuttava tekijä).

  Ruokavalio sisältää perusohjeen kaikkien päivän aterioiden koostamiseen (on grammantarkka), ja raaka-aineet löytyvät tavallisesta kaupasta. Ruoka-aineet on määritelty, vaihtoehtojakin on, ne on laskettu ja niihin ohjeistettu määrät.

  Ruokavalioita tulee kaksi erilaista, ensimmäinen tiukempi ja toinen rennompi. Mitä muihin ohjeisiin tulee, ne on hyvin käyttökelpoisia myös jatkossa. Tässä on huomioitu muutakin kuin painonpudotus, eli mm. energia- ja vireystaso, suoliston toiminta, vastustuskyky. :)

  Vastaus
 4. Sanni

  Ystäväni sanoi, että olisit Kukka tällä viikolla laittanut jonkun sähköpostin tulemaan osallistujille, mutta rupesin katsomaan ettei minulle tälläistä ollut tullut.
  Ruokaa saa syödä kyllä ihan riittävästi. Harmi ettei lähinmmän kaupan tarjonta ole niin runsasta, että joutuu todella keksimään mitä samoista aineista aina askartelee.. =)

  Vastaus
 5. Kukka

  Sanni, viestit on tulleet tänään aamulla, noin klo 8.00. :)

  Samoista aineista saa aika paljon erilaisia ruokia, varsinkin kun ”oppii” niitä käyttämään.

  Usein tulee mieleen, että ihan sellainen perinteinen ruokavalio mielletään monipuoliseksi, jos on esim. maanantaina makaronia, tiistaina spagettia, keskiviikkona lasagnea, torstaina bolognesepastaa, perjantaina kierrepastaa, lauantaina raviolia jne. Eli aina vehnää, eri muodoissa vaan =)

  Vastaus
 6. Heli

  Olen ihmetellyt sitä, miksei kananmuna ole mukana ruokavaliossa. Hyvin olen kyllä pärjännyt ilman entistä joka-aamuista munakasta, mutta silti munattomuus ihmetyttää. Voisitteko kertoa syyn kananmunan poisjääntiin? :)

  Vastaus
 7. Noora

  Onkohan tulossa vielä jotain ”miten jatkat tästä eteen päin” ruokavaliota? Itse kaipaisin vähän monipuolisuutta tähän, vaikka toki se on paljolti kiinni niistä omista kokkailuista. :)

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggaajaa tykkää tästä: