Huvin ja urheilun vuoksi.

Puhdas+ // Kauneus tulee sisältä?

Kuva: Nana Simelius, Ruissalo, syksy, kylmä. 

Kaunista päivää!

Kävin eilen Helsingissä kahvakuulaopetusta vetämässä, tänään taas jatkuu treenit Voimakadulla. Nyt tekisi mieli kirjoittaa tauon jälkeen kaikkea, myös blogiin. Kirjoittamisesta puheenollen: FIT-lehden kolumnistina jatkan ensi vuonnakin, kun taas FightSportin Kukkatori-palstaa en enää neljättä vuotta (!?) aio jatkaa.

Blogitekstien aiheet pyörivät pikkujoulukuorrutuksesta (rasva+ neste) laiturinnokkaan ja muutama treenijuttu, SEKÄ tammikuun tulevat koulutukset ja niiden infot. Ihan kohta tulossa!

Näitä ennen kuitenkin vielä yksi tuoteasia, liittyen Puhdas+ -sarjaan. Tuotepostauksia ei ole tulossa loputtomiin, mutta tämän haluan jakaa.
IMG_3544
Sain kokeiluun myös Puhdas+ Beauty -tuotteen, johon olen varsin ihastunut. Tämä on kollageeni + tyrnimarja -sekoitus, jonka laitan yksinkertaisesti veden sekaan (sheikkeriin itse asiassa, vaatii aika kovan ravistuksen!).

Tässä sivuilta löytyvää lisätietoa aiheesta: http://puhdascaps.fi/ajankohtaista.html

Sanovat, että kauneus on katsojan silmässä ja varmasti onkin, mutta kyllä se sisältä tulee sekin.

Tai vaikka niin, että se mitä syö, näkyy naamasta (= kaneliässät näkyy naamasta) ja itsensä ja ihonsa voi ruokkia aika monen näköiseksi.

Ainakin minä saan itseni nopeasti hyvin hulluun kuntoon lyhyelläkin intensiivi-vilja-, sokeri- ja maitokuurilla. Viimeksi vastaavan kuorrutuksen poistamiseen meni koko kevät, (10 kg talviturkki), jos joku muistaa Kevätherkku-kamppiksen?

Huh. En ollut varsinaisesti Kekkosen kevätherkku ennen ruokavaliomuutosta.

Mutta jatketaan iholla-sarjaa:

Olisikohan ollut Anne Kukkohovi joka totesi, että saman ihon kanssa pitää elää koko elämä. Äitini (missi-ihminen 70-luvulta!) toistaa myös aina, että iho ja kauneus yms. on enemmän ruoka- kuin meikkijuttuja.

Kolmas hyvä kommentti tuli O-koodia luotsaavalta Minnalta (kasvohoidon yhteydessä), joka taas sanoi että ”saman ihon sisällä” pitää elää aina.

Ja asiasta hieman ohi, Arman Alizad taas totesi Twitterissä ystävälliseen sävyyn kesän alussa jotain siihen suuntaan, että ”naiset, vaatteet ei oo toinen iho. Jos selluliitti näkyy housujen läpi, on aika ostaa isommat housut.” 

Hehheh.

Kaikki muu kun on lainassa, mutta vartaloa ja päätä ei voi vaihtaa .. siksikään en oikein osaa ajatella, että ”itsestään huolehtiminen” olisi mitenkään varsinaisen väärin tai edes pinnallista. Liittyipä se sitten ihoon tai ihon alaiseen materiaaliin (eli siihen, mistä keho koostuu). Miten se voisi olla väärin?

Sitäpaitsi myös Kekkonen punnitsi itsensä joka aamu, kuten tämä HS:n juttu kertoo. Aivan oikein, arvostan.

Tässä PuhdasCapseja! Tykkään. Kirjoitan tuosta tuotteesta jossain vaiheessa lisää, tähän mennessä pidän kyllä.
IMG_3542
Ja tämä on jo vakkarikäytössä ja sinne myös jää.

Saccharomyces boulardii on hiivaprobiootti, jonka ranskalainen tiedemies Henri Boulard eristi vuonna 1923 litsin ja mangostanin hedelmistä. Saccharomyces boulardii kestää paremmin vatsahappoja kuin monet maitohappobakteerit.”
IMG_3541

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS