Huvin ja urheilun vuoksi.

Keppiä ja porkkanaa

Eilen oli reipas päivä. Ei reipas-reipas, mutta sunnuntaiksi.

Kokosin hyvinvointini trap bariin. Ongelmaksi muodostui se, että salin painavimmat kiekot oli 25 kg ja niitäkin löysin vain kaksi. On kuulemma kyllä tulossa metallilevyjä.

Lämmittelyjen jälkeen tein 90x6x1, 100x5x2, 110x5x1, 120x3x1. Elämän mottoni ’more is more’ oli mahdoton noudattaa, koska ei mahtunut enempää. Päälle työntöjä, keppi- ja keskivartalojumppa ja köydet (3 x 30 sek, argh).

Tässä eilisen eväitä, joista kaikista pidän ylipaljon. Nuo kaikki – jostain syystä mulla aina taatelit – paikkaavat mukavasti sitä lovea, mikä ihmiseen jää, kun on syönyt ”yhden palan kakkua” tai ”ottanut lasillisen”.

Mulla on blenderit hajonneet yksitellen, mutta en ole jaksanut sellaista edes kaivata. Lisäksi ostin hiljattain auton: ei ihminen voi ”kaikkea” koko ajan saada.

Blenderillä saa ehkä asioita soseeksi, mutta ei pääse eteenpäin. Ja kun sinne ei ole mitään ’erikoista laitettavaa’ kuten superfoodeja tms, syön ruoan lautaselta roskien muodossa rahkan tai jugurtin kanssa.

Tänään on deadline treenin ja tavoitteiden määrittämiselle. Istun autossa nelisen tuntia, joten päätän numerot ja tavoitteet ajaessani. En kuuntele ollenkaan musiikkia, pelkkää kehoa, niin ehkä vastaus tulee sieltä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS