Huvin ja urheilun vuoksi.

Kahvakuulajoukkue LIFT ME UP!

Lift me up, lift me up
Ohla la la la
Lift me up, lift me up
Ohla la la la
[4x]

Meidän kahvakuulajoukkueella on viimein nimi, jonka syntyminen vaati sen oivalluksen, että tässä on tiimi, jossa ollaan paitsi nostajia, myös ystäviä. Turha nostaa pelkkää kuulaa, jos voi nostaa kaverinkin.

Joukkue on henkinen vitamiini ja Scubalanssilla liikkuva energiapommi. Kyllä, siitä on tehty laulujakin! Ja tästä meidät tunnistaa:

Lift me up
on porukka, jossa kaikki nostavat kahvakuulaa, kisataan, treenataan. Joku sukeltaa, meloo, toinen joogaa, salsaa, tankotanssii. Sukkia kudotaan, puita kaadetaan, hirviä sahataan ja prätkällä ajetaan. Koulutetaan koiria, ihmisiä ja vaikka nyt hamstereita.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vakiintunut tiimi on nyt Kristiina, Kirsi, Satu, Milla, Emppu, Tiiti, Taija, Sandra, Outi sekä Liinu. SM-kisoissa nostavat näistä kuusi.

Tiimin tunnistaa hyvästä nostotekniikasta, rautapalloista, Scubalanssista, prätkästä, magnesiumista, hienoista t-paidoista, mustelmista, kottikärryistä, kovasta naurusta, koirista, ilosta, bikineistä, varvassandaaleista, nostokengistä, epäkkäistä, huulipunasta ja ennen kaikkea siitä, että tekipä yksi mitä vaan, toinen aina varmistaa.

Viralliset urheilujuomamme ovat viherpirtelö ja viski.


Kaikki alkoi siitä, kun toukokuussa 2010 Sport-lehden toimittaja kysyi, mitä haluaisin seuraavaksi tehdä. Olin kuskannut käsi paketissa 20 kg kuulan kuvauksiin junalla Turusta Helsinkiin (tässä PDF Sport_Kukka), kertonut nostamisesta ja lajista.

En tiennyt mitä vastaisin, joten sanoin että haluaisin valmentaa omaa naisten joukkuetta. Koska laji on täällä uusi ja vielä silloin hyvin pieni, vastaus oli aika absurdi: valmentaa kokonaista omaa joukkuetta yksilölajissa, jossa oli yhteensä nostajia hädintuskin joukkueeksi asti?

Lajissa, josta miehet sanoivat että eihän tuollaista voi kymmentä minuuttia tehdä ja naiset kysyivät mihin se ottaa. Että jostain niin karusta ja neuvostoliittolaisesta voi tehdä niin hauskaa, raikasta ja rakastettavaa?

Tein treeniohjelmia muutamille ja pidin tekniikan tsekkauksia Lauttasaaren kodissani. Paikalle tuli puolen tunnin välein uusi nainen :D joten lopulta aloimme pitää yhteistreenejä. Ajattelin, että on ehkä tyhmä pitää yksityistä vastaanottoa, jos voi olla yhdessäkin.

Ja sitten syntyi joukkue.

Tässä se on, nimineen ja huppareineen. Tiimi on hitsautunut yhteen niin, ettei kukaan oikein tiedä miten on koskaan voinut elää ilman. Ei meillä mitään karsintoja ole ollut, mutta mieluummin aina pelinainen kuin lipunmyyjä.

Mihin se ottaa, en tiedä, mutta paljon se antaa. Lauantaina SM-kisoissa sitten taas. Scubalanssilla tullaan ja varmaan Mobya kuunnellaan.

Mainokset

4 Responses to “Kahvakuulajoukkue LIFT ME UP!”

 1. Krisse

  ”Tiimi on hitsautunut yhteen niin, ettei kukaan oikein tiedä miten on koskaan voinut elää ilman.”

  Aivan mahtava tiimi meillä, kaikki täydentävät toisiaan :)

  Vastaus
 2. niobe

  Kuulostaa kyllä ihan tajuntaaräjäyttävän ihanalta, onnea Kukka, onnea tiimi! peeäs, koska jkl?

  Vastaus
 3. kirsi

  Ja jossain vaiheessa varmaan saadaan kooste myös joukkueen koirista. Jalkoja on aika paljon. Enemmän kuin aikaa.

  Vastaus
 4. Jalat irti maasta: Lift Me Up Kuusamoon! | kukkalaakso.com

  […] Kahvakuulajoukkue LIFT ME UP 5/2012 (kun tiimi sai viimein nimen) SM-kisat: kolme väriä kultainen 5/2012 Kirsille MM-kultaa Latviassa 11/2012 Onnea joukkueelle ja kiitos Ryhti! 11/2011 Kuulanostalgiaa ja maailman paras joukkue 8/2011 Dream Team: Krisse nosti supervoiman kotiin! 5/2011 Mitali hopeinen ja nainen kultaa 5/2011 […]

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS