Huvin ja urheilun vuoksi.

Denisov & Fedorenko Camp Suomessa!

NYT sitä saa! Maailman parhaat nostajat, Ivan Denisov ja Valery Fedorenko tulevat maaliskuussa, 3.-4.3 Suomeen pitämään kahden päivän intensiivisen leirin. Ihminen, jos nostaminen, kahvakuulat, kahvakuulaurheilu kiinnostaa, täällä kannattaa olla paikalla.

Kurssille voi ilmoittautua WKC Storessa.
Se löytyy myös Facebookista.

Makuun pääsee vaikka tällä:

Henkilökohtaisesti olen tietysti absoluuttisen täpinöissäni tästä. Olen käynyt kummankin opissa leireillä mm. Amerikassa  ja Kreikassa, joka kerta paljon uutta oppien. Sen lisäksi, että luvassa on uutta tietoa, nostamista ja tekniikoiden opettelua, se on myös hauskaa.

Viikonlopun tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta leiri kestää lauantain ja sunnuntain. Lauantai-iltana käydään porukalla illastamassa ja sitä rataa. Älkää missatko tätä!

En varmaankaan itse saisi unta loppuvuonna (tai ehkä ikinä), jos tietäisin että Denisov ja Fedorenko oli Suomessa ja minä en ollut siellä. Siksi menin viimeksi Kreikkaan, mutta viimein leiri saadaan tänne!

Mainokset

6 Responses to “Denisov & Fedorenko Camp Suomessa!”

  1. Kukka

    Sari, joo. Tietysti eniten saa irti, kun ainakin nostamisen perusteet on hallussa. Mutta olen itsekin siellä joka tapauksessa mukana avustamassa. Multakin voi siis kysyä myös ihan mitä vaan (jopa tyhmiltä tuntuvia kysymyksiä, tiedän ainakin itse sen tunteen kun ei kehtaa kysyä ..) ja selvennän tarvittaessa, mitä milläkin asialla tarkoitetaan. :)

    Vastaus
  2. Herra Bob ja ihmiset. |

    […] on WKC Fitness Trainer  ja nyt oli muutenkin hyvä hetki tsekata pikaisesti tekniikoita, kun Denisovin ja Fedorenkon leiri lähestyy. Mullakin oli nostokengät autossa mukana, mutta koska lapsonen oli mukana, en jäänyt […]

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS