Huvin ja urheilun vuoksi.

Lapset ja tähdet 2012 -kalenteria saa NYT!

Hopen Lapset ja Tähdet 2012 -kalenteri on valmis! Tilata voi TÄSTÄ. Sitä voi tilata paitsi itselle ja sankoin joukoin joululahjaksi, myös isompia eriä. Koulut, luokat ja seurat voi ottaa tätä myyntiin esim. leirikouluja varten .. vaihteeksi huippu-urheilijoita pikkuleipien tilalle.  :D Ja joka ikisen salin seinällä tämä kalenteri on oltava.

Kalenterissa on pääosassa tietenkin lapset :) – sivurooleissa Teemu Selänne, Teemu Pukki, Amin Asikainen, Mikael Granlund, Jari Litmanen, Lasse Virén, Kiira Korpi, Minna Tervaniemi, Wilson Kirwa, Kaisa Saarinen, Minna Mettälä ja Anna Everi.

Eilen järjestetty kalenterin julkistamistilaisuus oli hieno. Ilta päättyi Aleksi Valavuoren vetämään huutokauppaan, jossa valokuvista tehdyt kuvateokset myytiin. Näistä saadut tulot menivät kalenterin tuoton tapaan vähäosaisten lasten hyväksi. Ja nehän kaupattiin uskomattomin hinnoin!

En ole koskaan sanonut huutokaupassa mitään, lähinnä pidättänyt hengitystä ja istunut käsieni päällä, ettei vahingossa tule ’huutaneeksi’ jotain. Toki tämä oli ehkä elämäni toinen huutokauppa.

No, olisin kovasti halunnut Anna Everin kuvan, painonnostohan on uusi jääkiekko (ja tyttäreni on kuvassa Annan kanssa) – mutta taulu meni parempaan kotiin. Teemu Pukin kuva sai mut niin ikään innostumaan, mutta sinne meni ja hyvä niin.

Voipi olla, että mun vuodessa 2012 on vain kaksi kuukautta, toukokuu ja kesäkuu eli Litti ja Pukki vuoroviikoin. :lol:

Mutta tuossa se on, Nana Simeliuksen valokuvataidetta  Pauliina Vesterisen suunnittelemana. Maailman tarpeellisin käyttöesine eli kalenteri. Ja kun ostatte, tuette tämän maan lapsia. Ja lapsia tukemalla saatte seinälle .. tähtiä. You get the point.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS