Huvin ja urheilun vuoksi.

Mitali hopeinen ja nainen kultaa!

Olipa mukava viikonloppu Kuusamossa! Lentokenttä onkin tullut taas tutuksi viime aikoina, ei ole väärin .. tai kai se vähän on. Kirsin 16 kg suoritus oli mainio: 101 työntöä ja 143 tempausta. Näillä irtosi SM-hopeamitali. Onnea Kirsille! :D Kaikki tulokset on nähtävissä Kahvakuulafoorumilla. Hopea on erinomainen suoritus siihenkin nähden, että koko viikko ennen kisoja meni pahan flunssan kourissa. Mutta olipa jännittävää olla valmentajan roolissa! Onneksi oli kakkosvalmentajakin:

Olen valmentanut Kirsiä tammikuusta saakka ja täytyy kyllä antaa kredittiä daamille. Ensimmäisellä kerralla, Liedon salikisoissa hän teki 208 tempausta 12-kiloisella. Kirsi on paitsi lahjakas ja taitava nostaja, myös todella kova treenaamaan. Ei koskaan valita (ja ymmärtää, että tämä ei ole pilatesta), on rehellinen, kuuntelee, harjoittelee fiksusti ja paljon ja pyrkii parhaisiin mahdollisiin toistoihin myös laadullisesti. Hieno yhdistelmä! Ja on hyvin palkitseva urheilija myös valmentajalle. :) Kirsi on nostanut itsensä viidessä kuukaudessa jo aika kovalle tasolle!

Naisten 16 kg sarjan voitti Anne-Marie, joskin kultamitali meni heti parempiin suihin. Onnea kaikille kisaajille ja mitalisteille ja mestareille!

Mutta ei tämä tähän jää: lähdemme ensi lauantaina Haapajärvelle kisoihin. Siellä kilpailee myös muita valmennettaviani, Outi ja Tiiti (kylläpäs sointuu hyvin!). Kyseessä on Outin toiset kilpailut ja Tiitin ensimmäiset. Ensi lauantaina Outi, Tiiti ja Kirsi, 3 in 1! :D

Vaikka en nyt itse kisaakaan aktiivisesti (syssymällä sitten), niin kyllä tässä silti pääsee tunnelmasta nauttimaan!

Mainokset

10 Responses to “Mitali hopeinen ja nainen kultaa!”

 1. kirsi

  Kiitos Valkulle ja muille kannustajille. Thanks CI too, still need more help with my jerk..
  Olen ylpeä mitalistani vaikka se tulikin tavalla joka ei ollut ihan suunniteltu. Tempauksessa suorastaan nautin tekemisestä – niin kauan kuin sitä kesti.

  Hieno kisakokemus ja tyttöjen kanssa Haapajärvellä lauantaina uudestaan.

  =)

  Vastaus
 2. Tiiti

  Onnea, Kirsi, kisamenestyksestä!!!

  Nähdään lauantaina Haapajärvellä!! Hauskaa kun pääsee viimein näkemään teitä muitakin!!!

  -Tii

  Vastaus
 3. Kukka

  Hehe Minna, pilatesvertailu ei ole omani. Sen sanoi pikkusiskoni joka valmentaa futista, varmaan kentällä huusi. :D ”Ei tämä ole mitään v*** pilatesta!”

  Vastaus
 4. Minna

  No ei ole, ei. ;)

  Kun alkaa tekniikka olla hallussa, ja vaativa ohjaaja, pilateksesta tulee teholiikuntaa. Ainakin minä olen voimieni äärirajoilla joka kerta. Punttisalien isojen ryhmien pilatestunnit kierrän kaukaa, niistä ei tule kuin pahalle tuulelle.

  Vastaus
 5. Kukka

  Joo, kyllähän kaikesta tulee rankkaa kun menee tarpeeksi ’syvälle’. Kahvakuulaharjoittelustakin käytetään usein termiä hauska, heh.

  Vastaus
 6. Jalat irti maasta: Lift Me Up Kuusamoon! | kukkalaakso.com

  […] Kahvakuulajoukkue LIFT ME UP 5/2012 (kun tiimi sai viimein nimen) SM-kisat: kolme väriä kultainen 5/2012 Kirsille MM-kultaa Latviassa 11/2012 Onnea joukkueelle ja kiitos Ryhti! 11/2011 Kuulanostalgiaa ja maailman paras joukkue 8/2011 Dream Team: Krisse nosti supervoiman kotiin! 5/2011 Mitali hopeinen ja nainen kultaa 5/2011 […]

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS