Huvin ja urheilun vuoksi.

Sunnuntai Vierumäellä

Sunnuntai Vierumäen Urheiluopistolla oli jälleen kerran hauska! Kuten sanottu, olin Uimaliiton syksyn seminaarissa opettamassa kahvakuulaharjoittelua.

Urheilijoiden opettaminen on aina palkitsevaa, eikä vähiten siksi että lähestymistapa koko asiaan on järkevä. Kun halutaan ”mieluummin kolme liikettä hyvin, kuin kymmenen huonosti” – ollaan juurikin asian ytimessä. :)

Puhuimme paljon myös atleettisuudesta ja siitä, miten esimerkiksi kahvakuulaharjoittelu sitä todella kehittää. Ja nyt HUOM – puhun perusteista, oikeasta nostamisesta ja isoista liikkeistä. Heilautus, rinnalleveto, pään päälle suuntautuvat punnerrukset ja työnnöt. Tempaus.

Isot liikeradat, joissa tarvitaan eri ominaisuuksia ja joita ne myös kehittävät.

Kehonhallinta, rytmi, koordinaatio, voima, kestävyys, räjähtävyys ja niin edelleen. Kirjoitan näistä hartaudella lisää myöhemmin. Nyt kuitenkin kiitokset Uimaliittoon ja kaikille osallistujille! :) Ja suurkiitos myös saamastani hyvästä palautteesta ja keskusteluista kurssien jälkeen.

YLEn Sportmagasinet oli myös paikalla, kuvasi ja teki juttua .. altaalla tosin. Ja ihan ymmärrettävää, ettei mun tarjoama kuiva rautaharjoittelu tällä kertaa sopinut kuvioihin, vaikka kovasti yritinkin, hehhee.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS